sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Concurs Econatura

Pana acuma tot am spus ca trebuie sa avem grija de noi, sa folosim produsele potrivite si in ultima vreme sunt din ce in ce mai atrasa de produsele bio, iar Econatura este un magazin bio care are produse atat pentru ingrijirea personala cat si pentru alimentatia voastra. Cu atatea surse de unde putem cumpara produse bio, sanatoase pentru noi, nu exista motiv pentru care sa nu traim bio.

*Bio - cuvant sinonim cu eco, organic, biologic - inseamna, nu in cele din urma, viata sanatoasa. Produsele bio prezinta un produs natural certificat, care a fost trecut prin diferite procese de testare, monitorizare, fapt ce garanteaza lipsa utilizarii in etapele producerii acestora a substantelor chimice, a organismelor modificate genetic, coloranti chimici, conservanti. Semintele folosite nu sunt imbunatatite genetic, acestea fiind cultivate intr-un sol fertilizat cu produse naturale. Produsele rezultate din culturile organice se recolteaza la maturitate, iar conservarea acestora se face astfel incat sa se pastreze cat mai multi nutrienti.

Pentru ca pana acuma am avut concursuri cu produse cosmetice bio, acum am zis sa ofer sansa sa castigati produse naturale de mancat pe care le puteti gasi in magazinul Econatura.

 
Premiul se constituie din:

Pentru inscriere accesati acest link. Sper ca va place acest concurs si sa va inscrieti in numar cat mai mare.

All the best,

Anca

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu