marți, 16 aprilie 2013

I love cosmetics - Giveaway(Only RO) - INCHIS

Buna,

Astazi sunt foarte fericita tocmai am atins pragul de 100 followers pe GFC, sunt foarte bucuroasa ca va place blogul meu si ca v-ati inscris in numar asa de mare si apreciez fiecare comentariu.


Cu aceasta ocazie am decis sa organizez primeul meu giveaway pentru  a sarbatori si pentru a va oferi un cadou cu ocazia Pastelui. Cei de la I love cosmestics Romania au fost foarte draguti si au decis sa sponsorizeze acest giveaway cu doua premii minunate, deci doua castigatoare.

Pentru cei care nu stiu I love cosmetics Romania au niste produse de ingrijire corporala cu niste arome delicioase, de iti vine sa le mananci, dar nu uitati sunt pentru corp  oricat de delicioase ar parea. Cred ca ati vazut prin blogosfera produsele acestea si acuma va ofer sansa sa castigati doua dintre ele.
 UNTUL DE CORP CU LAMAIE si LIMES
Extrem de suculent si plin de viata, te incarca de energie si dinamism! Aroma proaspata si tonica de lamaie, mixata cu sucul parfumat de lime, raspandesc un aer dinamic, creand o senzatie de nedescris.

 UNTUL DE CORP CU VANILIE si INGHETATA 
Pur si simplu delicios, este repede absorbit de piele, lasand-o catifelata si matasoasa. Are o textura spumoasa, se aplica foarte usor si are efect emolient, hidratant, reparator, luptand cu uscarea pielii, cauzata de vreme.


Ati vazut premiile si acuma sa vedem ce trebuie sa faceti ca sa le puteti castiga:
- Sa dati Like paginii de Facebook I Love Cosmetics Romania aici
- Sa dati Like paginii de Facebook a blogului O fata simpla aici
- Sa urmariti blogul prin Google Friend Connect(casuta din dreapta cu Persoane interesate) sau prin Bloglovin(casuta din dreapta Follow by bloglovin)
- Sa dati share acestei postari, nu uitati sa fie public
- Pentru o sansa in plus puteti face un post despre concurs(sa lasati link-ul in comentariu)
- Sa lasati un comentariu cu numele de Facebook cu care ati dat like celor doua pagini, numele cu care ma urmariti prin GFC sau linkul catre wall-ul vostru din bloglovin si link-ul de share( ca sa il obtineti dati click pe timpul share-urului de pe pagina voastra, gen 5 second ago si copiati link-ul)

Sper ca va incanta premiile si sa participati in numar cat mai mare.

Perioada de inscriere : 16 aprilie -27 aprilie . Imi iau 2-3 zile pentru a verifica inscrierile si a anunta castigatorii printr-un post pe blog, care au 48 ore la dispozitie pentru a ma contacta, in caz contrar extrag alti castigatori.
*Castigatorii sunt alesi prin random, iar primul ales isi poate alege aroma
*Concursul este valabil numai in Romania 
*Nu accept inscriere multiple sau de pe conturi masculine
*Doresc ca cei care castiga sa revina cu o parere despre produs. 

All the best,
Anca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu