marți, 11 februarie 2014

Valentine's Day Gifts

I know a little late for Valentine's Gift Ideas, but how knows in case you need on the last 100 meters or ideas for birthdays...I decided to put together a list of ideas for you to get inspired. I must admit that lately I was in the mood for shopping, with my birthday and Valentine's Day I got myself a few gifts and I decided to share some ideas with you.

Stiu ca e cam tarziu pentru idei de cadouri de ziua indragostitilor, dar cine stie poate aveti nevoie de inspiratie pentru ultima suta de metri sau pentru idei de cadouri la zile de nastere....am decis sa fac o lista de idei din care sa va inspirati. Trebuie sa recunosc ca in ultima vreme am fost in dispozitia de cumparaturi, cu ziua mea si ziua indragostitilor mi-am facut niste cadouri si m-am gandit sa impart niste idei cu voi.

Every girl appreciates a nice dress, if you know your girlfriend taste in fashion and measure, always know her measure, you can go with a long elegant dress or midi with lace. 

Orice fata apreciaza o rochie frumoasa, daca  stiti gusturile prietenei in moda si masurile, intotdeauna sa stiti masurile ei, puteti merge pe o rochie lunga eleganta sau una midi cu dantela.

Spring is coming, so a new scarf will be surely appreciate. What girls doesn't like a long scarf to keep the neck warm, but also look stylish.
 
Primavara vine, asa ca o esarfa noua cu siguranta va fi apreciata. Ce fata nu ii place o esarfa lunga sa tina de cald, dar care sa arate si stylish.
Let's go to more serious stuff, the bag, if we are talking about a big one for daily use it for school or job, or small ones or clutches for a night out, I think every girl agrees that you always can use a new bag.

Sa mergem la lucruri mai serioase, posetele, fie ca vorbim de cele mari pentru zi de zi, cum ar fi scoala sau servici, sau cele mici ori plicurile pentru o seara in oras, cred ca orice fata de e acord ca intotdeauna poti folosi o geanta noua.

And now the girl's best friends, jewelry ,well they say that diamonds, but we all can't afford that...so jewelry is a way to make a gift that will be appreciate and at a lower price. Earrings, bracelets, necklaces the variety of choices helps you find something for every girl's taste.

Si acum cele mai bune prieteni ale unei fete, bijuteriile, da se spune ca sunt diamantele, dar nu toti ni le punem permite...asa ca bijuteriile sunt o modalitate de a face un cadou care va fi apreciat la un pret mic. Cercei, bratari, coliere si variatatea de alegeri ajuta sa gaseste ceva pe placul oricui.

So what do you think about my ideas? What would you like to receive as a gift?

Deci ce parere aveti de ideile mele? Ce v-ar placea voua sa primiti cadou?

All the best,
Anca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu