luni, 24 iunie 2013

Noutati de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj

Complexul Apicol Veceslav Harnaj lanseaza liniile de rasfat pentru par: Apidermin, Apidermaliv, Floramin si Floral balsam si masca. 
 
Apidermin, Apidermaliv, Floramin si Floral reunesc principiile active ale ingredientelor apicole cu reputatie si istorie ca laptisorul de matca, mierea si propolisul, cu proprietatile hranitoare ale nutrientilor din uleiurile de maslin, de ricin si untului de shea impreuna cu actiunea fortifianta si stimulatoare a D-Panthenolului si Bio Keratinei. Intalnirea acestor ingrediente a dat nastere ingrijirii complete pentru par. Numite si “Rasfat apicosmetic pentru par“, datorita ingredientelor ce alinta pielea, balsamul si masca Apidermin, Apidermaliv, Floramin si Floral lasa scalpul hranit iar parul suplu, elastic si usor de coafat.
 Balsamul si masca pentru par Apidermin
Balsamul si masca regeneranta pentru par Apidermin rasfata si stimuleaza cresterea parului fragil,agresat chimic, intarindu-l de la radacina la varf. Ingredientele active, laptisorul de matca, bio keratina si ceramidele fac din balsamul si masca Apidermin un cocktail de vitamine, enzime si proteine pentru scalp si firul de par. Laptisorul de matca stimuleaza cresterea firului de par si regenerarea pielii capului, in timp ce ceramidele redau elasticititatea naturala.


Balsamul si masca pentru par Apidermaliv
Balsamul si masca ultranutritiva pentru par Apidermaliv se adreseaza parului uscat sau devitalizat, hranindu-l in profunzime. Laptisorul de matca, bio keratina, uleiul de masline, untul de shea sunt ingrediente ce hranesc si redau elasticitatea parului prevenind despicarea varfurilor. Parul hranit in profunzime isi recapata supletea.


Balsamul si masca pentru par Floramin
Rasfatul apicosmetic pentru par Floramin , adresat parului uscat, reuneste hidratarea profunda a mierii cu proprietatile reparatoare ale bio keratinei si actiunea de intarire a D-Panthenolului. Mierea de
salcam, bogata in nutrienti dar si antioxidanti, hraneste firul de par in profunzime pentru ca apoi sa sigileze ingredientele active in structura parului, mentinand firul de par hranit o perioada mai lunga de
timp.


Balsamul si masca pentru par Floral
Balsamul si masca fortifianta pentru par Floral au un efect de intarire atat asupra parului cat si asupra radacinilor. Ingredientele active: propolisul, bio keratina si uleiul de ricin trateaza firul de par si scalpul. Proprietatile antibacteriene, antifungice si antimicotice ale propolisului fac din balsamul si masca Floral un tratament pentru parul si scalpul cu probleme. 


Balsamul si masca Apidermin, Apidermaliv, Floramin si Floral pot fi gasite in magazinul online al Complexului Apicol Veceslav Harnaj cu preturi cuprinse intre: 11.5 si 17 Ron (inclusiv TVA) cat si la distribuitorii Complexului Apicol.

Va tenteaza noua gama? Ce parere aveti in general despre produsele lor?

All the best,
Anca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu