marți, 2 septembrie 2014

Casual outfit with Tidestore

It is officially autumn, although it is still hot outside. It has been a nice summer, with a few changes in my life, I am from now a driver and although I didn't have the chance to have a seaside vacation I enjoyed my getaways at the mountains, Brasov and Vatra Dornei. Soon I will start my last year of university, I am anxious because it is a hard year, but also I am happy I am a step closer to graduation.

Este oficial toamna, desi inca este cald afara. A fost o vara frumoasa, au fost cateva schimbari in viata mea, de acum sunt oficial sofer si desi nu am avut sansa unei vacante la mare, m-am bucurat de evadarile noastre la munte, la Brasov si Vatra Dornei. In curand incep ultimul an de facultate, sunt un pic stresata, dar sunt si fericita ca sunt cu un pas mai aproape de absolvire.
The pictures are from Brasov, we had such a nice time. It was my first time visiting this city and I was surprised of it's beauty, how the old buildings are preserved and how well everything is organized. We also went in Poiana Brasov with the public transportation and I was surprised how exact the program was, every half and hour a bus passed...well in Iasi if you missed the bus, you do not know when another comes, you can wait a long time....
For the walk I decided to go with long jeans, because during the evening if you weren't in the crowded places it gets a little cold. I also choose my newest T-shirt with a little cute dear from Romwe and cute the little butterflies earrings from Tidestore.

Pozele sunt din Brasov, ne-am simtit tare bine. A fost prima data cand am vizitat acest oras si am surprinsa de frumusetea acestuia, cat de bine erau pastrate cladirile vechi si cat de organizat era totul. De asemenea am mers in Poiana Brasov cu transportul public si am ramas surprinsa de cat de exact era programul, fiecare jumatate de ora un autobuz trecea...in Iasi daca ratezi un autobuz, nu prea stii cand vine urmatorul, poti astepta mult si bine....
Pentru plimbare am decis sa merg cu blugi lungi, deoarece in timpul serii daca nu sunteti prin zonele aglomerate se cam racoreste. Am scos din dulap si cel mai nou tricou cu caprioara de la Romwe si micuti mei cerceii cu fluturasi de la Tidestore.
T-Shirt/Tricou: Romwe
Jeans/Blugi:Takko
Sandals/Sandale:Deichmann
Bag/Poseta:Random Store
Earrings/Cercei: Tidestore
How did you spend your summer?

Voi cum v-ati petrecut vara?


All the best,
Anca

4 comentarii:

  1. Am fost puțin la mare , puțin la munte , la țară câteva zile în rest, seara prin oraș , filme , seriale , blogging , ceva sport dar din păcate nu am reușit să citesc vreo carte :( Foarte drăguț acest outfit :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fost la mare si acum acasa, ma pregatesc pentru al doilea an de facultate :D
    Ti-a stat bine asa, imi place mult tricoul!
    Pupici si felicitari pentru ca ai luat examenul, eu din pacate ma voi duce sa dau sala din nou pentru ca am picat la condus :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Succes la facultate atunci :) In legatura cu permisul, la oras se intampla, nu este nimic te pregatesti din nou si calm, cu atentie vei vedea ca o sa obtii permisul :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai avut vara plina de activitati :) Poate o data cu venirea toamnei te poti reculege si cu ceva lectura :)

    RăspundețiȘtergere