miercuri, 26 noiembrie 2014

Retro Vibes

    For Halloween the horror movie Annabelle was in cinema, so we went. It was truly a horror movie in my opinion, we got spooked a lot and I liked it. The action in the movies is in the 60's with the retro outfits, the old cars and that retro vibe kind of stuck with me...so today we have an outfit, with a little retro inspiration.

     De Halloween filmul de groaza Annabelle a rulat la cinema si am fost sa il vedem. A fost intr-adevar un film de groaza, in opinia mea, ne-am speriat destul si mi-a placut. Actiunea filmului se desfasoara in anii 60's cu tinute retro, masini vechi si acest stil retro mi-a ramas in minte...astfel ca astazi avem o noua tinuta, cu un pic de inspiratie retro.

    I am not a fan of brown shades, but that day I wanted some autumn shades. The skirt was custom made with the purple one I showed you already, I am planning also to make one the same only a little shorter on red for the holidays. The blouse is in my closet for a long time now, but this year it seems I forgot about it and I do not know why, because I like it. 
    I wore the scarf as a headband, it is a really nice way to wear a scarf, or you can braid it in your hair.

    Nu sunt fana a nuantelor maronii, dar in acea zi vroiam sa port nuante de toamna. Fusta a fost facuta la comanda impreuna cu cea lila pe care v-am aratat-o deja, planuiesc sa imi faca inca una mai scurta pe rosu pentru sarbatori. Bluza o am de ceva vreme, dar acest an am reusit sa uit de ea si nu stiu de ce, deoarece imi place. 
    Esarfa am purtat-o ca bentita, este o metoa draguta de a o purta sau o puteti impleti in par.


Blouse/Bluza: Kurtmann
Skirt/Fusta: Custom made
Necklace&Earrings/Colier&Cercei: HERE(click)
Scarf/Esarfa: HERE
(click) 
Ring/Inel: HERE(click)
Bracelet/Bratara: HERE(click)
Tights/Colanti: C&A
Boots/Botine: Deichmann


Do you like more retro look? Do you wear you scarf like this?

Va plac tinutele un pic retro? Purtati esarfele in acest mod?

All the best,
Anca

2 comentarii:

  1. Super draguta tinuta ta,imi place cum ai purtat esarfa.Eu nu prea port nimic in par,anul trecut facusem o mica obsesie cu bentitele si poate o sa le port iar,daca tot mi-ai adus aminte de ele :).
    Trebuie sa-ti spun ca mi-a ramas gandul la superba ta manichiura :x.Iar inelul e pur si simplu minunat :x.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc :*
    O sa am postare separata si cu unghiutele :)

    RăspundețiȘtergere