luni, 10 noiembrie 2014

Fly London este acum pe Miniprix (Ro only)

        Miniprix intotdeauna ne-a surprins cu o varietate mare de produse si preturi acceptabile. In trecut ne-a facut o mare surprinsa adaugand produse de make-up si ingrijire in categoriile pe site. Astazi ne revedem cu ocazia unei noi surprize din partea acestui site, de acum veti gasi incaltaminte marca Fly London la preturi incepand cu 168 Ron.
         Echipa Fly London se bucura de locurile unde ii duce inspiratia, nu se lasa limitati si rezultatul se poate observa in produsele lor, care chiar daca isi schimba forma au aceeasi calitate exceptionala. Sloganul acestora fiind  Don’t Walk, Fly! care se inspira si din sigla lor, musculita care este gravata pe exteriorul papucilor. 
           Pe miniprix puteti gasi acum colectia toamna-iarna de la Fly London atat pentru femei, cat si pentru barbati preturile fiind intre 168 Ron si 280 Ron. Care consider ca sunt preturi normale pentru incaltamintea de piele. Tin minte si acum cand eram mai mica si mama ne lua o pereche de cizme de piele, ca tine mai mult, zicea ea si intr-adevar ne bucuram mult de acea pereche, cum era vorba : "Prea saraci sa cumparam ieftin". Momentan prefer diversitatea, decat rezistenta, insa tot nu strica sa ai o pereche care sa fie buna. 
          In general ma feream de perechile din piele naturala, deoarece nu erau modele prea diversificiate, noi, insa rasfoind site-ul am gasit o varietate mare de modele si unele care chiar le-as purta cu drag. Un alt lucru care mi-a placut este ca gasim si marimea 42 la femei.
        Ghetele Fly London mi-au atras atentia datorita modelului, chiar cautam zilele acestea un model cu toc patratos mare si cu platforma. Cred ca arata atat de bine la o fusta cu colanti iarna/toamna si datorita faptului ca e gros tocul sunt si confortabile.
       Modelele inalte sunt pentru toate gusturile, cu platforma, fara toc cu toc, piele intoarsa, piele normala, toata varietatea de culori...insa sufletul meu un picut rock m-a atras catre pereche de ghete cu rosu si negru fara talpa.  
      Pe site puteti gasi si incaltaminte din piele pentru barbati. Astfel daca va place incaltamintea din piele, puteti trage o privire deoarece produsele sunt variate si preturile cred ca sunt normale in cazul lor.
      Abia astept sa vad cu ce ne va surprinde data viitoare site-ul miniprix. Se pare ca au ajuns sa aiba o varietate tot mai mare de produse si de categorii.


    Voi purtati incaltaminte din piele? Daca da aceasta veste va bucura? Va tenteaza modelele?

All the best,
Anca

3 comentarii:

  1. tare faine toate perechile

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase ! Da port,momentan am o perche de ghete cu platforma,noi ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt superbe insa pt bugetul meu scumpicele :(
    pupici

    RăspundețiȘtergere