miercuri, 26 noiembrie 2014

Black Friday - 28 noi(Ro only)

    Black Friday este ultima vineri din noiembrie, la noi anul asta a fost o tura de reduceri pe 21 noiembrie, insa sunt cateva magazine care respecta termenul si dau drumul la reduceri aceasta vineri.
Asa cum v-am obisnuit am sa fac o lista cu magazine, intr-adevar mai putine, care au produse reduse acum.

    Primul site care cred ca ne merita atentia este 1001cosmetice, au preturi bune si o varietate mare de produse, de asemenea se gasesc produsele essence pentru cei care nu au stand in oras si primiti la orice comanda si o surpriza, cel putin asa a fost pana acuma. Acestia anunta reduceri mari si deja ne-au pus niste imagini din "culise", din care se poate observa ca o sa fie reduceri bune.


http://bit.ly/1FpJo8v
1001 Cosmetice
    Rouge Boutique se alatura si ei la Black Friday, nu stiu prea multe despre reducerile care o sa fie, dar merita sa va uitati pe site deoarece produsele Trind sunt foarte bune, mai ales tratamentele(vedeti recenzia aici).Se anunta reduceri de 40% la seturile Trind tratament ingrijire unghii.
    In plus toata luna noiembrie beneficiati de 20% reducere la lacurile de unghii de la Trind colecita Toamna/Iarna.
http://bit.ly/15uIStp
    In cazul in care doriti oje opi, essie s.a. probabil stiti de Beauty in the bottle, daca nu va aminstesc ca acestia vor avea Black Friday aceasta vineri cu reduceri de pana la 60% pentru cateva sute de produse.
https://www.facebook.com/Beauty.In.The.Bottle/timeline
    Daca nu ati apucat oferta de 21 noiembrie de la Kurtmann, acestia participa si la valul doi de reduceri. Se anunta reduceri de 50% si o surpriza.
http://bit.ly/1vp8Hoi
 

Pe masura ce mai aflu de alte oferte am sa actualizez articolul.

All the best,
Anca

7 comentarii: